FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Simon Kjaer'e Serie A'dan talip var

İtalya basını Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna dahil etmek için peşinde olduğu Simon Kjaer ile ilgili bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Simon Kjaer'e İtalya'dan talip var.

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Simon Kjaer'e Serie A'dan talip var

Süper Lig'de bu sezon başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe transfer konusunda yıldız oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. Son olarak Simon Kjaer'i takıma dahil etmek isteyen Fenerbahçe elini çabuk tutmazsa yıldız oyuncuyu Serie A ekibine kaptıracak.

İtalyan gazetesi Di Marzio, Simon Kjaer ile ilgili bir iddia ortaya attı. İddiaya göre, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Simon Kjaer'e Serie A ekibi talip oldu.

Claudio Ranieri'nin çalıştırdığı Sampdoria'nın Simon Kjaer ile ilgilendiğini yazan haberde, Sampdorialı yöneticilerin, Kjaer'in menajeriyle önümüzdeki hafta bir görüşme yapacağı da iddia edildi.

Simon Kjaer'in menajeri Mikkel Beck geçtiğimiz günlerde "Ocak ayında Atalanta, Kjaer'in ayrılmasına izin verecek. Ben de Kjaer için en uygununu arıyorum. Yakın zamanda bir şeyler açıklayacağız. Takım ismi veremem ama birçok ligden çok iyi takımların ilgisi var" ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER