FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin kaderi Aykut Kocaman'a bağlı!

Fenerbahçe'nin gelecek sezonki kaderini, müstakbel teknik direktörü Aykut Kocaman çizebilir.

Fenerbahçe'nin kaderi Aykut Kocaman'a bağlı!

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddia edilen Aykut Kocaman sarı lacivertli takımı Avrupa Ligi'ne direkt olarak götürebilir.

Türkiye Kupası'nı kazanan takım, Avrupa Ligi'ne direkt 14 Eylül'de başlayacak grup aşamasından katılıyor. Lig dördüncüsü Avrupa Ligi'nde 13 Temmuz'da 2. ön el eleme ilk maçına çıkıyor. Lig üçüncüsü ise Avrupa Ligi'ne 3. ön elemeden katılıyor ve ilk maçını da 27 Temmuz'da oynuyor. F.Bahçe'nin 13 Temmuz, 27 Temmuz ya da 14 Eylül'den hangisinde ilk Avrupa Ligi maçına çıkacağının belirlenmesinde Konya kritik rol oynayacak.

aykut kocaman

KOCAMAN İLE FİNALDE EŞLEŞEBİLİR

Konya maçı 3.'lük yarışı için kritik önemde. Bir gün sonra da Trabzon-G.Saray maçı var. G.Saray kaybederse F.Bahçe'nin 3. sıraya çıkma ihtimali doğuyor. G.Saray, sezonu da Konya maçıyla bitiriyor. Bitime 10 hafta kala ligde en az 3.'lük kadar F.Bahçe, Türkiye Kupası'nı da kazanıp, Avrupa Ligi'ne direkt gitmenin hesaplarını yapıyor. Ancak kupada da karşısına yine Aykut Hoca'nın çalıştırdığı Konya çıkabilir. F.Bahçe, 3-0'ın rövanşında Kayseri'yi elerse, yarı finalde Akhisar-Başakşehir (1-1) eşleşmesinin galibi ile oynayacak.

SEZONU YİNE ERKEN AÇMA KABUSU
 
İlk maçta Sivas ile 0-0 berabere kalan Konya ise Kasımpaşa-Rize eşleşmesinden gelen takımla yarı final oynadıktan sonra finalde F.Bahçe'nin rakibi olabilir. Konya lig ve kupada F.Bahçe'yi yenerse, Kocaman gelecek sezon Avrupa Ligi'nde ilk maçına 14 Eylül yerine 13 Temmuz'da çıkabilir. F.Bahçe'nin baştan aşağı değişeceği düşünülürse sezonu erken açmak, Kocaman'ın çalıştıracağı kanarya için bir felakete dönüşebilir. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER