FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin iki yıldızına görücü geliyor

Fenerbahçe Manchester United UEFA Avrupa Ligi ilk maçı, sarı lacivertli iki futbolcu Hasan Ali Kaldırım ve Robin van Persie için ayrı bir önem taşıyacak..

Fenerbahçe'nin iki yıldızına görücü geliyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacağı maça yabancı menajerlerin akın edeceği iddia edildi.

Özellikle İspanyol ve İngiliz kulüplerinin ilgisini çeken Ozan Tufan için Manchester United maçı iyi bir şans olacaktı. Fakat Ozan'ın milli maçta yaşadığı sakatlık menajerlerin de keyfini kaçırdı.

Hasan Ali Kaldırım için gelecekler

Menajerlerin Manchester maçında izleyecekleri bir başka oyuncu ise Hasan Ali olacak. Özellikle Celtic'in yakın takibinde olan genç oyuncu için İtalya'dan Torino ile Fransa'dan Nice takımlarının gözlencilerinin de Old Trafford tribünlerinde olacağı gelen bilgiler arasında.

Çinliler, van Persie için Old Trafford'a geliyor

Fenerbahçe yönetimini en çok ilgilendiren ise, Robin van Persie'yi izlemek için Old Trafford'a gelecek olan Hebei takımında Marcelo Pellegrini'nin yardımcısı Ruben Cousillas ile Çin ekibinin CEO'su Qiang Fu olacak.

Advocaat zorunlu revizyona gidiyor

Çin basınında van Persie'ye 120 milyon Euro'luk teklif yapıldığı iddialarının dolandığı ortamda bir de Fu ile Cousillas'ın Manchester'daki maç için Old Trafford'da olacaklarının açıklanması heyecanı daha da artırmıştı. Hebei, van Persie'yi sağlık kontrolüne sokmuş, fakat Hollandalı oyuncu bu testi geçememişti.

Çin Sporcu Sağlığı Departmanı, van Persie'nin transfer edilmesi durumunda tüm sorumluluğun Hebei'de olduğunu ve herhangi bir sigorta yapılması konusunda belge vermeyeceğini iletmişti. Fu ile Cousillas, van Persie hakkında olumlu görüşe sahip olur, Hollandalı oyuncu da Çin'e gitmek isterse Kasım ayında Fenerbahçe'nin kasası 12 milyon Euro gibi bir rakamla dolabilir. Bu da van Persie'ye ödenen 6 milyon Euro'luk bonservis bedelinin iki katı anlamına geliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER