FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin gizli kahramanı Selçuk Şahin

Fenerbahçe'de idari anlamdan çok büyük değişiklikler oldu. Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe getirilmesi ile beraber takımda büyük revizyon gerçekleşti. Kurulan yeni yapılanmada Selçuk Şahin de yer aldı. Selçuk Şahin kısa sürede Fenerbahçe'nin gizli kahramanı olmayı başardı.

Fenerbahçe'nin gizli kahramanı Selçuk Şahin

Sarı lacivertlilerde idari anlamda köklü değişimler gerçekleşti. Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe getirilmesi bu değişimin en önemli parçası oldu. Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe getirilmesi ile birlikte, yeni idari oluşumda yerini alan bir diğer isim ise Selçuk Şahin oldu.

Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu'nun çalışmak istediği isimler arasındaydı. Fenerbahçe için önemli bir yeri olan Selçuk Şahin görevinde şimdiden gizli kahraman olarak anılmayı başardı

Selçuk Şahin yerli ve milli oyuncularla iletişimi güçlü tutuyor, takım içerisinde kendi tecrübelerini futbolculara aktarıyor ve sosyal hayatları için de tavsiyelerde bulunuyor. 12 yıllık geçmişi nedeniyle teknik heyetle arasını güçlü tutuyor.

Fenerbahçe için önemli bir isim olan Selçuk Şahin, 2003-2015 yılları arasında futbol oynadı. 338 maçta maçta forma giydi. 3 TFF Süper Kupası, 2 Türkiye Kupası, 5 lig şampiyonluğu, 2008 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve 2013 Avrupa Ligi yarı finalinde kadroda yer aldı.

Yorumlar