FENERBAHÇE

Fenerbahçeliler'i çıldırtan pozisyon

Fenerbahçe, Ajax'la golsüz berabere kalırken Fernando, kale ağzı içinde kaçırdığı golle sarı-lacivertlileri çıldırttı.

Fenerbahçeliler'i çıldırtan pozisyon

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Ajax ile golsüz berabere kalırken Fernandao'nun son dakikalarda kaçırdığı golle saç baş yoldurdu. 

SAÇ BAŞ YOLDURDU

Karşılaşmanın 82.dakikasında yine sağdan gelen topta Alper Potuk, meşin yuvarlağı iyi kontrol edemedi. Bu top Fernandao'nun önüne düştü ancak Brezilyalı iyi vuramadı. Fernandao arka direkte bomboş pozisyonda kötü bir vuruşla topu auta gönderdi. Bu pozisyonun ardından Pereira çöktü kaldı. Sarı-Lacivertliler ise çıldırdı.

Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar?Fenerbahçe'nin mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 4. maçlar sonunda tüm hesaplar alt üst oldu. Grupta kesin olan tek şey Molde'nin üst turu garantilemesi.

"İSTEDİĞİM VURUŞU YAPAMADIM"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fernandao, "Genel olarak iyi performans sergiledik diye düşünüyorum. Böyle maçlarda 1 puan önemlidir. Rakip agresif oynamadı. Ama hakemin vermesi gereken fauller vardı. Biz de hata yapıyoruz. Hakemler de yapıyor, onlar da insan. Kaçırdığım gol net bir pozisyondu. İstediğim vuruşu yapamadım. Şimdi yapmam gereken daha çok çalışmak." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER