FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yöneticiyim diyerek iş adamını dolandırmaya çalıştı .

İstanbul’da, kendisini Fenerbahçeli yönetici olarak tanıtarak, bir iş adamından bağış kampanyası adı altında hediye 3 forma karşılığında 20 bin 650 TL para alan O.Ç.S adlı kişi "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Fenerbahçeli yöneticiyim diyerek iş adamını dolandırmaya çalıştı .

O.Ç.S’nin hesabına gönderilen para bloke edilerek kurtarıldı. M.A.S adlı bir iş adamı İstanbul Emniyeti Müdürlüğünü arayarak, "Kendisini Fenerbahçeli yönetici M.S olarak tanıtan bir kişi bağış kampanyası olduğunu söyledi. 20 bin 650 TL karşılığında 3 forma hediye edileceğini söyledi. Ben de inanarak verdiği hesaba parayı yatırdım ancak bu kişinin yönetici olmadığını öğrendim." diyerek şikayetçi oldu.

İstanbul'da Fenerbahçe'nin gündemde olan yardım kampanyasını kullanarak kendini Fenerbahçeli yönetici olarak tanıtan şahıs, 3 forma için 20 bin 650 lira para aldı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ, GÖZALTINA ALINDI

Yapılan başvurunun ardından Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek kendisini Fenerbahçeli yönetici M.S olarak tanıtan kişinin gerçekte O.Ç.S olduğunu belirledi. Yapılan tespitin ardından düzenlenen operasyonda O.Ç.S, Pınar Mahallesi Balabandere Caddesi üzerinde önceki gün gözaltına alındı. O.Ç.S, Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

BAŞKA KURBANLARI DA VAR MI?

M.A.S, adlı başvuru sahibinin O.Ç.S'nin hesabına gönderdiği para da bloke edilerek kurtarıldı. Polis, O.Ç.S'nin başka kurbanları olup olmadığını da araştırıyor.

.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER