FENERBAHÇE

Fenerbahçeli minik Berkay o amigoya tokat attı

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan minik Berkay ve ailesi ile Amigo Recai, biraraya geldi. İşte o görüşmede yaşananlar...

Fenerbahçeli minik Berkay o amigoya tokat attı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 5 yaşındaki Berkay ve ailesi ile Amigo Recai'yi Valiliğe davet ederek sporun barış kardeşlik unsuru olduğunu bir kez daha hatırlattı ve Amigo Recai'den 5 yaşındaki Berkay'a özür diletti.  

Geride kalan Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçında üzerinde Fenerbahçe forması olduğu için tepki gösterilen ve babasına sarılarak ağlayan 5 yaşındaki Berkay Çoban ile kendisine ve ailesine tepki gösterdiği ileri sürülen Kayserispor taraftarı Amigo Recai Kahraman, Kayseri Valiliği'nde biraraya getirildi.  

Recai'ye işlem yapılacak
Kayseri Tempo'nun haberine göre;Vali Düzgün, "Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tribünde bulunan Berkay ile olumsuz haberler medyaya yansıdı. Amigo Recai ile görüştük. Kendisinin özür dilediğini söyledi. Kayserispor Kulübü de olayı kınadı. Amigo hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereğince işlem yapılacak. Ancak, sporun kardeşlik ve barış olduğu düşüncesiyle, Recai ile Berkay'ı bir araya getirerek, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak istedik. Aslında tribünde her takımın seyircisi birlikte müsabakayı izleyebilmeli ama ülkemizde ev sahibi takım ile misafir tribünleri ayrı, ayrı. Bunda da amaç tribünlerde olay çıkmasını önleme amacına dayalı. Recai, şimdi Berkay'dan bir kez daha özür dileyecek'' dedi. 

Berkay tokat attı
Amigo Recai, ''Suçlu olduğumu düşünmüyorum ama minik Berkay ve ailesinden özür diliyorum'' diyerek, minik taraftarı kucağına alıp, ''Seni üzdümse özür dilerim sonuçta benim de çocuklarım var. Hadi şakadan bir tokat at, bu olaya ben sebep değilim ama ödeşelim ve helalleşelim'' dedi. Berkay'ın, attığı tokatın ardından Amigo Recai Kahraman küçük çocuğa bir oyuncak otomobil verdi. Kayseri Valisi Düzgün ise Berkay Çoban'a kırtasiye seti vererek, okula gittiği zaman kullanmasını istedi.

Kayseri valiliğindeki buluşmaya Berkay'ın babası Ramazan, annesi Hikmet Çoban da katıldı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER