FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolcular Vardar maçı sonrası çöktü kaldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Vardar'a 2-1 yenilerek turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de futbolcular kahroldu.

Fenerbahçeli futbolcular Vardar maçı sonrası çöktü kaldı

Vardar karşılaşmasında özellikle beraberlik golünün ardından oyundan iyice kopan Fenerbahçeli futbolcular, bitiş düdüğü ile beraber de sahada adeta çöktü kaldı. Maçın tek golünü atan Neustadter ve Skrtel büyük üzüntü yaşadı.

Öte yandan Neustadter gollerde yabancı geleneğini sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin son 16 golünü de yabancı isimler ağlara gönderdi. Fenerbahçe'de Türk olarak son golü Alper Potuk 2016 yılında Braga ile oynanan karşılaşmada atmıştı.

Fenerbahçe - Vardar maçı capsleri!Fenerbahçe - Vardar maçı capsleri!Fenerbahçe - Vardar maçı capsleri!Fenerbahçe - Vardar maçı capsleri!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe, 7 yıl sonra ağustos ayında elendi. Sarı-lacivertliler, aldığı men cezasının dışında Avrupa kupalarına son olarak 2010-2011 sezonunda bu kadar erken veda etmişti. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde elemelerde Young Boys'a sonra da Avrupa Ligi play-off turunda PAOK'a üstünlük kuramamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER