Fenerbahçe'den ünlü avukata<font color='#FF0000'> tarihi teklif</font>
Fenerbahçe, UEFA'ya sevkedilmesinin ardından dört koldan çalışmalara başladı.
Aynı zamanda Uluslararası Basketbol Federasyonu'nun (FIBA) baş hukuk müşaviri olan Martens, Türkiye'ye hiç de yabancı değil. 2005 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Türkiye-İsviçre maçında çıkan olayların ardından ünlü avukat, Türkiye'yi savunmuştu.
Alman avukatın yaptığı sıkı savunmaya rağmen Türkiye, tarafsız sahada 6 maç seyircisiz oynama cezası almaktan kurtulamamıştı. Ancak daha sonra dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un yoğun temasları sonrası ceza 3 maça indirilmişti.
Dirk Reiner Martens anlaşma sağlanması halinde UEFA Disiplin Komitesi'nde savunacak. Sarı-lacivertli kulübün, Martens'e savunma hazırlaması için bilgi ve belgeleri şimdiden gönderdiği öğrenildi.
Martens'e kulüp içinden en büyük desteği ise Tolga Deniz Aytöre olacak. Avukat olan Aytöre'nin önderliğinde sarı-lacivertliler savunma için yoğun bir mesai harcıyor.
Sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar kulüpte çalışan yöneticilere, Başkan Aziz Yıldırım da destek veriyor.