SÜPER LİG

Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

Belçikalı genç golcü Christian Benteke, hakkında çıkan transfer iddialarına değindi.

Fenerbahçe'den teklif geldi mi?
Premier Ligi sallayan Belçikalı genç golcü Christian Benteke, hakkında çıkan transfer iddialarına değinirken, "Bir gün Türkiye'ye gelebilirim" ifadesini kullandı. 
 
Christian Benteke, Bugün Tv’den Yakup Çınar’ın sorularını cevaplandırdı. 

Benteke ilk olarak Alanya’daki tatiliyle ilgili olarak, "Öncelikle çok güzel ve kendini geliştirebilen bir ülke. Dün de İstanbul’daydım orayı da çok beğendim gittikçe daha da güçlenen bir ülke. Çok güzel, hava sıcak ve güzel, sevdiğim insanlarla beraberim" dedi. 

Geçen sezon Premier Lig’de 19 gol atan golcü futbolcu ilk sezon performansı için Benteke, "Çok mutluyum elde ettiğim sonuçtan dolayı. Zor olan o futbola uyum sağlamak çünkü kondisyon gücü yüksek bir lig. Allah'a şükür uyum sağladığımı ve başarılı olduğumu düşünüyorum. Bunun için de çok mutluyum" şeklinde konuştu. 

FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELMEDİ! 
Transferle ilgili soruları da cevaplandıran Benteke, "Bu sezondan sonra mukavelemde 3 yıl daha zaman var. Tabi ki gelen teklifleri değerlendirebiliriz ama şuan tatildeyim” dedi. 

Benteke, "Fenerbahçe’den teklif aldın mı?" sorusuna, "Bu sorunun cevabını en iyi menajerim bilir. Konuyla alakalı hiçbir teklif olmadı" açıklamasını yaptı. 

Benteke, milli takım performansı ile ilgili olarak ise, "Şu an milli takımdaki kuşak çok başarılı ve genç oyunculardan oluşuyor. Hepimiz iyi performans sergiliyoruz ve çok mutluyuz. İnşallah Dünya Kupası'na kadar gideriz" şeklinde görüş bildirdi. 

G.SARAY, BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE’Yİ TANIYORUM 
"Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi tanıyorum" diyen Benteke, "Bu kulüpteki futbolcuların fizik gücü ve teknikleri çok yüksek. Galatasaray’ın Real Madrid karşısındaki performansını herkes izledi. Çok yüksek bir performans sergiledi" iafdelerini kullandı. 

Benteke, Drogba ile ilgili olarak da, "Drogba güzel bir şekilde Afrika imajını Türkiye’ye getirdi ve ilk sezonunda şampiyon oldu. Birçok genç futbolcunun örnek aldığı büyük bir futbolcu. Bizim için de çok önemli tabi büyük başarılar elde etmesi" diye konuştu 

"Bir gün Türkiye’de futbol oynamak ister misin" sorusuna ise Benteke, "Tabi ki... Çok ikna edici bir lig, gelebilirim" şeklinde cevap verdi. 

FİYATI 31 MİLYON STERLİN 
Bu arada oyuncu ile Alanya’da tatil yapan menajeri Kısmet Eriş de oyuncusu ile ilgili olarak F.Bahçe’den herhangi bir teklif olmadığını açıkladı. Eriş oyuncunun 31 milyon sterlin civarında bir bonservisi olduğunu da sözlerine ekledi. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER