FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı!

Süper Lig'de ilk 9 haftada topladığı 17 puanla lider Aytemiz Alanyaspor'un 1 puan gerisinde 2. sırada bulunan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda başta sol bek olmak üzere birçok mevkiye takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlilerle ilgili dış basından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! - Sayfa 1

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bıraktıktan sonra yaz transfer döneminde takımı büyük ölçüde yenileyen ve yeni transferlerinden büyük katkı alan Fenerbahçe, 2019/2020 sezonuna bomba gibi bir başlangıç yaptı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! - Sayfa 2

Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetlerinin ardından Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçtikten sonra ligin son iki haftasında oynanan Denizlispor ve Konyaspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılarak yeniden yükselen bir grafik çizen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! - Sayfa 3

Transferde hata yapmak istemeyen ve takviye çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe'de öncelikli hedef sol bek ve orta saha transferleri...

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! - Sayfa 4

Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan 39 yaşındaki futbolcu Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda futbolu bırakacak olması nedeniyle bu bölgeye takviye yapacak olan sarı-lacivertliler ile ilgili dış basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...