FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den sürpriz Simon Kjaer kararı

Fenerbahçe Yönetimi, Danimarkalı yıldız Simon Kjaer'i ne olursa olsun göndermeyecek.

Fenerbahçe'den sürpriz Simon Kjaer kararı

Geldiği ilk sezonda gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren 27 yaşındaki stoper için yönetim kesin konuştu. Kjaer’in menajerine, “Bize kesinlikle teklif getirme. Kaç para verirlerse versinler kesinlikle satmayacağız” denildi.
 
Fenerbahçe’ye geçtiğimiz sezon 4 milyon euro maaş ve 7.6 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Simon Kjaer ilk başta maliyeti ile çok tartışılsa da daha sonra kalitesiyle eleştirilere cevap verdi ve takımın yeni lideri oldu.

Mücadelesi ve sert futboluyla da taraftarın sevgilisi olan Danimarkalı stoperin bu performansından yönetim de oldukça memnun kaldı. Devre arası 12-13 milyon euroya kadar çıkan teklifler olmasına rağmen kabul edilmemişti.

Kjaer, performansının yanı sıra karakteri, mücadeleci özelliği sebebiyle kadronun önemli yapı taşlarından biri haline geldi.

Yeni lider

Milliyet'in haberine göre; Danimarkalı oyuncunun yeni sezonla birlikte takımın yeni lideri olacağı öğrenildi. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Alves ve Kadlec’in ayrılmasından sonra yönetim ve teknik heyet, savunmayı Danimarkalı stoperin etrafında organize etmeye başladı. Bunun için de ilk olarak milli takımdan arkadaşı olan Agger’e teklif yapılmıştı.

UEFA ile yapılan mali anlaşma sonrası transfer kısıtlaması ile karşı karşıya kalan sarı-lacivertliler buna rağmen Kjaer’i satmayı kesinlikle düşünmüyor. Hatta yönetimin futbolcunun menajerine, “Bize kesinlikle Kjaer ile ilgili bir teklif getirme. Kaç para verirlerse versinler kesinlikle satılık değil” ifadesini kullandığı öğrenildi.

2 gol attı

Fenerbahçe’nin Lille’den kadrosuna kattığı Simon Kjaer, Süper Lig’de 28 maçta forma giyerken, 2 gole imzasını attı. Kjaer gösterdiği performansla hem yönetimden hem de teknik heyetten tam not aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER