FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer çalımı! Alex de Souza getiriyor

Fenerbahçe için Brezilya'da futbolcu izlemeye ve önermeye devam eden Alex de Souza, sarı-lacivertlilere genç yıldızı önerdi. Marca'nın haberine göre, Real Madrid bu isimle uzun süredir ilgileniyor...

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer çalımı! Alex de Souza getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneri geldi.

Sarı-Lacivertliler'in efsane oyuncusu, Kanarya için futbolcu izlemeye ve önermeye devam ediyor. Alex'in son gözdesi ise Fluminense forması giyen golcü futbolcu Pedro... 21 yaşındaki genç yıldız, 2017 yılından beri Brezilya kulübünde forma giyiyor.

REAL'İN KAPISINDAN DÖNDÜ

Fenerbahçe'de Alex'in transfer için önerdiği Fluminense'nin golcüsü Pedro'nun Real Madrid'in kapısından döndüğü ortaya çıktı. Oyuncunun menajeri Marcio Giugni, Julen Lopetegui döneminde Pedro'nun Real Madrid'e transferi için anlaşmaya vardıklarını ancak oyuncunun sakatlığı sonrasında bu transferin gerçekleşmediğini açıkladı. 2018 Ağustos'ta sakatlanan Pedro, 7 ay sahalardan uzak kalmıştı. 21 yaşındaki yıldız adayı kısa bir süre önce yeniden takımla çalışmalara başladı.

4-5 MAÇINI CANLI İZLEDİ
Alex'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğü ve oyuncu için övgü dolu sözler sarf ettiği öğrenildi..Fenerbahçe'nin efsanesi Alex'in Pedro'nun 4-5 maçını canlı izlediği bildirildi.

ALTYAPIDAN A TAKIM'A
Pedro Fluminense formasıyla 46 maça çıktı.21 yaşındaki golcü oyuncu bu maçlarda 15 gol atarken 2 de asist yaptı.Pedro, Fluminense'nin altyapısından yetişti ve kısa sürede yıldızı parladı.

DEVLER DE YAKINDAN İZLİYOR
Alex'in Fenerbahçe'ye önerdiği Pedro'yu İspanyol, İtalyan ve Alman kulüpleri de yakından takip ediyor.Fenerbahçe Yönetimi'nin Sambacı'nın menajeriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER