FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den nokta atışı 4 transfer

Sarı lacivertli camiada büyük hayal kırıklığı yaratan 2018-19 sezonunu unutmak isteyen Fenerbahçe gelecek sezon için yol haritasını çizdi. Gündemde ise 4 nokta atışı transfer var! .

Fenerbahçe'den nokta atışı 4 transfer - Sayfa 1

Önümüzdeki yaz transfer dönemini hareketli geçirecek olan Fenerbahçe'de scout ekibi, sportif direktör Damien Comolli ve teknik direktör Ersun Yanal'ın direktifleri doğrultusunda yoğun mesaisine şimdiden başladı.

Geçtiğimiz sezon yapılan ve pahalıya mal olan hataların tekrar edilmemesi için ince eleyip sık dokuyan yöntim yapacağı 'nokta atışı' transferlerle yeni sezon kadrosunu oluşturma peşinde.



Fenerbahçe'den nokta atışı 4 transfer - Sayfa 2

Bunun için, Premier Lig, La Liga, Budesliga, Ligue 1 ve Eredivise başta olmak üzere pek çok ligden futbolcu izleyen scout ekibinin raporları incelenerek transfer listesi oluşturan sarı lacivertli ekip 4 isimde karar kıldı.



Fenerbahçe'den nokta atışı 4 transfer - Sayfa 3

SAVUNMAYA UMTITI Fenerbahçe yaz transfer döneminde Barcelona'lı Samuel Umtiti ile ciddi şekilde ilgilenmiş ancak oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle işi bitirememişti. .

Fenerbahçe'den nokta atışı 4 transfer - Sayfa 4

Transfer için bu kez Fenerbahçe'ye gün doğdu... İspanyol medyasında çıkan haberlere göre, Barcelona'da sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Untiti'nin sezon sonu için satış listesine konmasına karar verildi.