FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den kaleci atağı! Girona'nın kalecisini Bono'yu istediler

Fenerbahçe sportif direktörü Comolli kaleci transferi için görüşmelere başladı.. Listenin ilk sırasında Girona'nın kalecisini Bono var.. Sürpriz transfer atağının ayrıntıları haberimizde..

Fenerbahçe'den kaleci atağı! Girona'nın kalecisini Bono'yu istediler

Fenerbahçeli yetkililer, Girona'nın tecrübeli eldiveni Bono'yu bitirmek için pazarlık masasına oturdu.. Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, tecrübeli bir kaleci transferi yapmak için kolları sıvadı.. İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Yassine Bounou'yu gündemine aldı.

FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR
İyi bir sezon geçirse de Girona'nın küme düşmesine engel olamayan Bono için kulübün Katarlı sahipleriyle temasa geçen Comolli, ödeyebilecekleri en yüksek rakamı teklif etti. Oyuncunun 2. ligde oynamak istemediği ve Fenerbahçe'ye sıcak baktığı aktarıldı.

ASIL HEDEF BARCELONA
Sarı-lacivertlilerin İspanya'daki asıl hedefi ise Barcelona'nın Hollandalı file bekçisi Jasper Cillessen'di ancak, İngiliz devi Manchester United'ın David de Gea'ya iyi bir yedek araması ve 30 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istemesi bu hamleyi zorlaştırdı.

CİLLESSEN AÇIKLAMIŞTI
Cillessen geçtiğimiz günlerde "İlk önce tatile çıkacağım. Sonra da oynayabileceğim yeni bir kulüp bulmayı umuyorum çünkü oynamak istiyorum" açıklamasıyla ayrılığını ilan etmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER