FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmalarına start verildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Bu sezon yapılan hataları tekrarlamak istemeyen sarı-lacivertliler, transferde ince eleyip sık dokuyor. Tüm transferlerini sezon öncesi hazırlık kampına yetiştirmek isteyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın da talip olduğu yıldız ismi gündemine aldı..

Süper Lig'de bitime 8 hafta kalmasına rağmen kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe, Sivasspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldı. 

Bu sezonun ilk 5 içerisinde bitirmeyi amaçlayan sarı-lacivertliler, diğer yandan gelecek sezon için hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayan Kanarya, bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dudak uçuklatan Brezilyalı futbolcu Douglas'ı gözüne kestirdi. 

Devre arası transfer döneminde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımında görmek istediği yıldız oyuncuya Fenerbahçe de talip oldu. 

Takvim'in haberine göre, bu sezon Sivasspor formasıyla gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Douglas, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarında.

BONSERVİSİ ELİNDE

Bonservisi Barcelona'da bulunan Brezilyalı futbolcu, Sivasspor'da kiralık olarak forma giyiyor. Yıldız futbolcu 30 Haziran'da serbest kalacak.

İKİ MEVKİDE BİRDEN OYNUYOR

Teknik becerisi ve devamlılığı son derece yüksek olan Douglas, hem savunmanın hem de orta sahanın sağında görev yapabiliyor. Cumartesi gecesi Fener'e karşı orta sahanın sağında oynadı.

YANAL DA SICAK BAKIYOR

Douglas'ın transferiyle bir anlamda 2 bölgeye birden takviye yapmış olacak olan Fenerbahçe, oyuncunun menajeri ile önümüzdeki hafta temasa geçecek. Douglas'ın transferine Yanal da sıcak bakıyor.

Kariyerine ülkesinin Goias takımında başlayan Brezilyalı futbolcu, Desportivo Brasil Ltda, Sao Paulo, Barcelona, Sporting Gijon ve Benfica formalarını giydi. 

Bu sezon Sivasspor formasıyla 24 maça çıkan Douglas, 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER