FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de taraftarın sevdiği ismin bileti kesildi

Fenerbahçe'de hızlı ve güçlü bir kanat oyuncusu isteyen Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat, Josef ve Stoch'un satılmasını istedi.

Fenerbahçe'de taraftarın sevdiği ismin bileti kesildi

Fenerbahçe, yeni transferler yapabilmek için Miroslav Stoch'u Arap ekiplerine kiralayıp, Josef de Souza'yı satmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe'de hızlı ve güçlü bir kanat oyuncusu isteyen Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat, Sunderland'de forma giyen Jeremain Lens'in bir an önce transferini bekliyor.

Yönetim ise Lens'i, satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferde 'mihenktaşı' ise Miroslav Stoch olacak. Slovak yıldızın Arap takımları ya da iyi bir Avrupa kulübüne kiralanmasından gelecek olan rakam, Kanarya'nın elini rahatlatacak.

JOSEF'İ DE SATMAK İSTİYORLAR

Fenerbahçe Arsene Wenger'in rüyasını sona erdirdi

Ortadaki yaratıcı oyuncu eksikliğini de gidermek isteyen yönetim, Twente'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech için görüşmeleri yoğunlaştırdı. Ziyech de satın alma opsiyonuyla kiralanmak isteniyor.

Ama Twente, 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satmaya çalışıyor. Yıldızın transferi, ancak futbolcu satılarak yapılabilecek. Bunun için de Josef'in elden çıkartılması için uğraş veriliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER