FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Soldado depremi!

Fenerbahçe, İspanyol forveti Roberto Soldado'dan gelen haberle sarsıldı. Hafta sonu Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacak olan Fenerbahçe'de Ersun Yanal İspanyol golcü ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Fenerbahçe'de Soldado depremi!

Fenerbahçe'de Soldado depremi yaşanıyor.Sarı-lacivertli takım 14 Nisan'da Kadıköy Ülker Stadı'nda Galatasaray ile kozlarını paylaşacak.Ersun Yanal dev derbi maçında Soldado'yu tek forveti olarak görüyor..

Fakat İspanya'dan Roberto Soldado ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi..Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Soldado'ya, Zaragoza talip oldu.İspanya 2. Ligi'nde 33. hafta itibariyle 16. sırada yer alan Zaragoza önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurarak La Liga'ya yükselmeyi hedefliyor..Zaragoza'nın bu plan doğrultusunda ilk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Soldado'yu listesine aldığı öğrenildi..

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Soldado'yla kulüp henüz masaya oturmazken, teknik heyet ve teknik direktör Ersun Yanal İspanyol golcünün daha önceden takımda kalması yönünde yönetime rapor vermişti..Bu gelişmelerin derbi maçından önce yaşanmasının üzerine Ersun Yanal'ın Roberto Soldado ile bir görüşme yaparak, Transfer haberlerini kafasına takmamasını sadece önümüzdeki derbi maçında odaklanmasını isteyeceği bildirildi..

Soldado Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Slimani ve Frey ile yolları ayırmaya karar veren Fenerbahçe, yaz döneminde yeni bir golcü transfer edecek.Eğer Soldado da sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüpten ayrılırsa Fenerbahçe yeni sezon öncesi 3 golcüye ihtiyaç duyacak.

"SOLDADO GİBİSİNİ BULAMAYIZ"

Fenerbahçe teknik heyeti yapılan değerlendirmeler sonrası Soldado gibi bir golcünün bulunma ihtimalinin zor olduğuna kanaat getirdi.Öte yandan Soldado'nun Fenerbahçe'de kalmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Ersun Yanal'ın raporunun da olumlu yönde olduğu bildirildi..Roberto Soldado bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER