FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ali Koç açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gaziantep'i 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklama Fenerbahçe'de köklü değişikliklerin olacağının habercisi niteliğindeydi.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ali Koç açıkladı - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gaziantep'i 2-0 yendikleri maçın ardından, "TFF Lisans Kurulu, başvurumuzu kısmen kabul etti, kısmen kabul etmedi. Gözünün üzerine kaşı var muamelesi yapılıyor. Haklı başvurumuz kabul edilseydi, 40-50 milyon liralık limitimiz olacaktı. Kadro mühendisliği yapma durumu oluyor. Belki kalabalık olan mevkilerden 2-3 kişi yollayacağız. Sol beke oyuncu alacağız. Belki fazlalık olan yerlerden tasarrufa gitme imkanı sağlayacağız." ifadelerini kullanmış ve bazı isimlerle yolların ayrılabileceğinin sinyalini vermişti.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ali Koç açıkladı - Sayfa 2

TAHKİM KURULU'NA BAŞVURDULAR

Bu isimlerin ise Alper, Moses, Tolgay, Rami, Zajc ve Arabistan'dan teklifler alan Kruse olduğu iddia edildi. Her ihtimali düşünen ve oyuncu satışı için de çalışan sarı-lacivertliler, Tahkim Kurulu'ndan gelecek karara göre yol haritasını çizecek. Transferi bitirilen Falette de limit aşımı sorunu çözülebilirse forma giyebilecek. Kanarya gönderdiği oyuncuların yarım sezonluk ücretinden kurtulmuş olacak.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ali Koç açıkladı - Sayfa 3

İŞTE O İSİMLER VE YAŞANAN SON GELİŞMELER...

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Ali Koç açıkladı - Sayfa 4

KİMLER GİDEBİLİR?

İşte Fenerbahçe'nin mevki mevki, bölge bölge analizi ve gönderilebilecek isimler...