FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de savunmada kim olacak?

Pereira, Kjaer'in yanında kimi oynatacağı konusunda kararsızlık yaşıyor.

Fenerbahçe'de savunmada kim olacak?

Alves cezalı, Abdoulaye sakat. Pereira, Kjaer’in yanında kimi oynatacağı konusunda kararsızlık yaşıyor.

Senaryo 1: Topal stopere

Milli futbolcu, sezon başında savunmanın ortasında görev yapmış, performansıyla da göz doldurmuştu. Pereira bir kez daha Mehmet Topal’ı bu bölgeye kaydırabilir. Üstelik Ozan Tufan’ın Giresunspor maçında ön liberoda iyi bir futbol sergilemiş olması da Topal’ın Eskişehir’in karşısında defansın ortasında görevlendirilme ihtimalini yükseltiyor.

Yeni adresi Fenerbahçe mi?

Senaryo 2: Kadlec ilk 11’e

Çek savunmacı, Giresun maçında 90 dakika görev yaptı. Karşılaşmanın ardından da forma şansı bulamamaktan yakındı. Abdoulaye’nin sakat, Alves’in cezalı olduğu durumda bile ilk 11’de oynayamazsa Pereira onu tamamen kaybedebilir. Bu durum onu formaya yaklaştırıyor. Ancak maç eksiğinin çok olması, Portekiz’li teknik adamı düşündürüyor.

Fenerbahçe'ye ceza geldi

‘Lig için sabırsızız’

Giresunspor maçında takımının futbolu ve aldığı 6-1’lik galibiyetle yüzü gülen Vitor Pereira’nın şimdi aklı fikri ligde. Portekizli teknik adam, ilk yarıyı lider bitirme hedefini gerçekleştirememişti. 47 yaşındaki çalıştırıcı, en kısa sürede zirveyi Beşiktaş’tan almak istiyor. Bu nedenle ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Vitor Pereira, “Başta geçler olmak üzere tüm oyuncularımı kutluyorum. Herkes bu takıma katkı sağlıyor. Artık lige tamamen hazır durumdayız. Sabırsızlıkla Eskişehirspor maçını bekliyoruz. Biz,x tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Ancak herkes şunu bilmeli ki, Fenerbahçe çok istekli ve çok arzulu. Bize kimse engel olmasın. Biz her şartta çıkar mücadelemizi sonuna kadar veririz” ifadelerini kullandı.

‘Zorlu şartlar bizi bekliyor’

Portekizli hoca, takımın transfer ihtiyacı olmadığına vurgu yaparak, “Bütün oyuncularımdan memnunum. Ama elimizden oyuncu giderse giden oyuncu yerine transfer yapabiliriz. Şu anda herkes futbola konsantre oldu. Sadece Eskişehirspor maçını düşünüyoruz. Hava ve zemin şartlarının güç olduğu bir karşılaşma bizi bekliyor. Ancak takım olarak hazırız ve zor günler yaşayan rakibimizin yanı sıra hava ve saha şartlarını da alt edip kazanarak başlamak istiyoruz” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER