FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Mario Balotelli bombası

Bu sezon kötü bir performans sergileyerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de yönetim yeni sezon için kolları sıvadı.. Güçlü bir kadrı kurmayı planlaran Fenerbahçe'de ilk hedef yıldız futbolcular..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de Mario Balotelli bombası

Fenerbahçe'de golcü arayışı son buldu! Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de yönetim, Fransa'da Marsilya forması giyen İtalyan golcü Mario Balotelli'yi transfer listesine aldı..

İLK HEDEF GOLCÜ
Sezon başında transfer edilen Slimani ve Frey'den istediği verimi alamayan Roberto Soldoda'nun ise inişli çıkışlı performansı Fenerbahçe'nin yeni golcü arayışına girmesine sebep oldu.

BALOTELLİ İÇİN 1+1 TEKLİF
Haber Glabal'in aktardığı bilgiye göre; gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de gözler Comolliye çevrildi. Damien Comolli, Mario Balotelli’nin menajeriyle görüşmek için bu sabah Fransa’ya uçacak. Fenerbahçe, Balotelli için 1+1 yıllık teklif yapacak.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI
İtalyanların yaramaz çocuğu olarak adlandırılan Mario Balotelli, daha önce Manchester City, Milan, Liverpool, Nice ve Marsilya formalarını terletirken İtalyan golcünün, futbolundan çok özel hayatıyla gündeme gelmesi sarı-lacivertli yönetimin kafasını karıştıran bir detay.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER