FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası kesildi! İşte ilk yolcu

Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman'ın ardından Phillip Cocu'yla da anlaşamayan Valbuena ile devre arasında yolları ayırmaya karar verdi.

Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası kesildi! İşte ilk yolcu

Fenerbahçe'de Volkan, Aatif ve Dirar'ın kadro dışı bırakılması deprem etkisi yaratırken, ikinci bir dalganın daha gelebileceği ciddi olarak konuşulmaya başlandı. Bu listede ilk sırada adı geçen futbolcu ise Mathieu Valbuena.

Sabah'ın haberine göre; Sezon başında ayrılması istenen ve sportif direktör Comolli ile teknik direktör Cocu ile bir türlü yıldızı barışmayan Fransız futbolcu, isteksiz tavırlarıyla topun ağzına geldi.

Geçen hafta başında pozitif bir havayla başladığı çalışmalarda zaman ilerledikçe yine negatife dönen Valbuena'nın, 3-0 kazanılan İstanbulspor hazırlık maçındaki performansı da hocasını kızdırdı.

Valbuena

COCU'NUN SİSTEMİNE DE UYUM SAĞLAYAMADI...Valbuena'nın bireysel futbolu, yaptığı top kayıpları ve 75'te oyundan alınırken sinirli hareketler sergilemesi tepki topladı. Cocu'nun çalışma sistemine uyum sağlayamayan 34 yaşındaki futbolcunun mutsuz olduğu öğrenildi.

Başkan Ali Koç'un durumunu yakından takip ettiği Mathieu Valbuena için Samandıra'da yapılan yorumlar, "Takımda yeniden kadro dışı durumu veya devre arasında gönderilecek biri olursa ilk isim Valbuena olur" şeklinde.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER