FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kocaman rotasyon

Fenerbahçe’de gözler Bursaspor maçına çevrildi. Kazanan kadroda tek değişiklik bekleniyor. Alper kulübeye çekilecek, sakat Soldado’nun yerine forvet hattında yine Vincent Janssen sahne alacak.

Fenerbahçe'de kocaman rotasyon

Teknik direktör Aykut Kocaman, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyet sonrasında artık gözünü, önümüzdeki cuma günü Bursaspor’la oynanacak maça çevirdi.

3 haftadır kazanan kadroyu, mecbur kalmadıkça bozmayı düşünmeyen Kocaman’ın, sakat ve cezalıların yokluğunda forvette oynattığı Alper Potuk’u kulübeye çekeceği öğrenildi.

Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen İspanyol golcü Roberto Soldado’nun deplasmandaki Bursaspor mücadelesinde forma giymesi zor. Yoğun tedavi uygulanan ve dizindeki ağrıları önemli ölçüde geçen golcü futbolcu bugün bir kez daha çeşitli testlerden geçecek.

Riske edilmeyecek

Soldado’nun sıkıntı yaşamazsa takımla birlikte kontrollü olarak çalışmalara katılması bekleniyor. Diz sakatlığı yaşadığı için teknik heyet, Soldado’yu hemen sahaya atmayı düşünmüyor. İşte bu yüzden cezasını tamamlayan Vincent Janssen’in, zorlu deplasmanda forma giyeceği bildirildi. Paşa karşısında çift forvet gibi oynayan Kanarya’da bu kez Giuliano’nun, Hollandalı yıldızın hemen arkasında gole dönük oynayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Trabzonspor'u mahkemeye verdi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER