FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kocaman kesik

Fenerbahçe'de Phillip Cocu döneminin etkileri futbolda kendini belli etti, geçen sezonki ilk 11 büyük ölçüde değişti.

Fenerbahçe'de kocaman kesik

Kalede Harun Tekin döneminin başlamasıyla beraber Volkan Demirel kenara geldi. Aykut Kocaman’ın favori isimlerinden Dirar da yedeğe çekilirken Ayew formayı aldı. Forvette Soldado, Avrupa Ligi kadrosuna bile giremezken, Slimani ile Frey ikilisi ilk tercihler oldu. Yine orta alanda artık meşhurlaşan M.Topal-Souza ikilisi bozuldu, Giuliano ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkanlığa gelmesinin ardından futbolda yeniden yapılanmaya gidilmesi her anlamda kendini gösterdi. Sarı-lacivertli takımda Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Phillip Cocu döneminin başlamasıyla kadroda gözle görülür değişiklikler dikkat çekti.
 
Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman idaresinde kurulan kadro ve özellikle ilk 11’de ciddi değişimler yaşandı. Comolli ve Cocu önderliğinde yapılan transfer çalışmaları sonrası, Kocaman döneminin gözde isimleri kesik yedi.Kalede Harun Tekin döneminin başlamasıyla beraber Volkan Demirel kenara geldi. Kocaman’ın favori isimlerinden Dirar da yedeğe gelirken Andre Ayew formayı aldı. Forvette Soldado, Avrupa Ligi kadrosuna bile alınmazken Slimani ile Frey ikilisi forvetteki ilk tercihler oldu. Yine orta alanda artık meşhurlaşan M.Topal-Souza ikilisi bozulurken, Brezilya’dan Jailson transferi oldu. Kocaman’ın bir diğer favorisi Giuliano da ayrılırken Fransa’dan Benzia geldi. Kocaman döneminde yine stoper ikilisi olan Neustadter-Skrtel de artık ayrılıyor. Diego Reyes transferiyle savunmada yeni bir dönem başlıyor. 
 
Valbuena detayı : Phillip Cocu’nun göreve gelmesiyle beraber Mathieu Valbuena da daha fazla forma şansı bulmaya başladı. Aykut Kocaman döneminde sürekli olarak kenarda bekleyen Fransız yıldız, Cocu tarafından ilk 7 maçlık seride en fazla süre alan isimlerden oldu. Cocu’nun kadrosunda Valbuena tam 3 maçta ilk 11’de yer aldı. İşte yeni 11: Harun, Şener, Reyes, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Benzia, Ayew, Valbuena, Slimani.

Galatasaray istemedi Fenerbahçe aldı! Yine sakatlandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER