FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Jorge Sampaoli sesleri

Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için en büyük aday Jorge Sampaoli.

Fenerbahçe'de Jorge Sampaoli sesleri

Teknik direktör Vitor Pereira ile devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe için İtalya'dan önemli bir haber geldi.

Mediaset Premium kanalı, sarı-lacivertli kulübün Lazio ile görüşme halinde olan Sampaoli için devreye girdiğini duyurdu.

YILLIK 2.6 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Haberde, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adama yıllık 2.6 milyon Euro önerdiği belirtilirken, Lazio'nun bu teklif karşısında Sampaoli'yi Türk ekibine kaptırabileceği uyarısı yapıldı.

Jorge Sampaoli

GALATASARAY'IN DA LİSTESİNDE

Sampaoli için Fenerbahçe ve Lazio dışında İspanya'dan Espanyol ve Valencia'nın da diğer seçenekler olduğu kaydedildi.

56 yaşındaki Jorge Sampaoli, özellikle 2012-16 yılları arasında çalıştırdığı Şili Milli Takımı'nda elde ettiği başarı ile ünlenmişti. Bu yılın başında Şili'deki görevinden ayrılan tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray'ın da radarında yer alıyor. Sampaoli, Fenerbahçe ile ilgili iddialara sessiz kaldı.

Jorge Sampaoli

COPA AMERİKA'YI KAZANDI

Sampaoli, Şili Milli Takımı ile 2015 yılında Copa America'yı kazanırken, aynı yıl Güney Amerika'da yılın teknik direktörü seçildi. Tecrübeli çalıştırıcı, kulüp seviyesinde ise Universidad de Chile takımı ile iki kez Peru Premier Ligi'nde şampiyonluk yaşadı. 

KAPIDAN DÖNMÜŞTÜ

F.Bahçe'nin sezon başında Vitor Pereira'dan önce Luciano Spaletti ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Ancak sportif direktör Terraneo'nun, İstanbul'a geldiğinde isteklerini artıran İtalyan çalıştırıcıyı 'paracı' diyerek veto edip, listede 2. sırada yer alan Vitor Pereira ile anlaştığı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER