FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı'nın yerine gelecek isim belli oldu

Fenerbahçe'de Ersun Yanal transfer çalışmalarına başladı.. Sezon sonunda İsmail Köybaşı ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, sol bek transferinde Danilo Avelar'a karar kılındı.. Ayrıntılar haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı'nın yerine gelecek isim belli oldu

Gidecek oyuncuları belirleyen Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, alınmasını istediği isimleri yönetime iletmeye başladı.

İSMAİL KÖYBAŞI GİDECEK O GELECEK
Yaz transfer döneminde takımdan birçok oyuncuyu gönderecek olan Fenerbahçe, haziranda sözleşmesi sona erecek İsmail Köybaşı ile de yollarını ayıracak. İsmail'in maliyetinden kurtulacak olan sarı-lacivertliler Danilo Avelar'ı transfer ederek bu bölgedeki açığı da kapatmış olacak.

Danilo Avelar

BREZİLYA BASINININ İDDİASI
Brezilya basınından Globe Esporte'nin haberine göre, bonservisi Torino'da olan futbolcu için İtalyan ekibi 1.5 milyon euro talep ediyor. Corinthians'ta kiralık olarak oynayan Danilo için Brezilya ekibinin 1 milyon euro verdiği ve teklifin reddedildiği ifade edildi.Haberin detaylarında 29 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye sıcak baktığı yazıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER