FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Islam Slimani defteri kapandı

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde 21 kişilik kadroya dahil edilmeyen Slimani iki gündür de idmanlara alınmıyor. Ersun Yanal, Cezayirli golcüyü ligin kalan kısmında takımda düşünmüyor.

Fenerbahçe'de Islam Slimani defteri kapandı

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den büyük umutlarla kiralanan Cezayirli forvet İslam Slimani, gösterdiği kötü performansla bardağı taşırdı. Slimani'yi Beşiktaş derbisinin 21 kişilik kadrosuna dahil etmeyen teknik direktör Ersun Yanal, Cezayirli futbolcuya kafa izni verdi.

İDMANA ÇIKMIYOR

Sezonun kalan kısmı için Yanal'ın planlarında yer almayan Slimani, iki gündür antrenmanlara da çıkmıyor. 29 yaşındaki forvet oyuncusunun takımla birlikte çalışmalara başlasa dahi ileriki dönemde forma şansı bulması beklenmiyor.

BENZIA'NIN DA ÜSTÜNÜ ÇİZMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Ersun Yanal, daha önce de Benzia'yı TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye dahil edilmemişti. Benzia, sezon sonunda Fransa'ya geri dönecek.

Ersun Yanal, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamada "Slimani ve Frey'i neden kadroya almadınız?" sorusuna gülerek, "Kadroya aldığım zaman da 'neden aldın?' diye soruyorsunuz." cevabını vermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER