FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de imza şov! Anlaşma tamam

2020-21 sezonu için çalışmalara şimdiden başlayan ve ilk olarak Gölcükspor'dan İsmail Yüksek ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor. Sezonun sona ermesiyle birlikte iç ve dış transferde birçok değişiklik yapacak olan sarı-lacivertlilerin iki isimle anlaşma sağladığı ve sezon sonunda imzaların atılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de imza şov! Anlaşma tamam - Sayfa 1

Geçen sezonun ardından bu sezon da büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, gelecek sezon için radikal kararlar almayı planlıyor. Bunun başında ise kadroda büyük bir revizyon düşüncesi yer alıyor.

Fenerbahçe'de imza şov! Anlaşma tamam - Sayfa 2

MIHA ZAJC
Ersun Yanal döneminde şans bulamayan Miha Zajc, sakatlanmasaydı ocak ayında başka bir kulübe transfer olacaktı. Sloven oyuncuyla yaz döneminde kulüp bulması yönünde bir toplantı yapılacak. Zajc'tan 5 milyon euro civarında bir bonservis geliri hedefleniyor.

Fenerbahçe'de imza şov! Anlaşma tamam - Sayfa 3

SADIK ÇİFTPINAR
Fenerbahçe, maaşından fedakarlık yapan 27 yaşındaki stopere her türlü formülü açık tutacak. Kendisine kulüp bulması halinde gidecek. Yedek kalmayı sorun etmeyen ve sağlıklı olduğu dönemde çalışmalarını profesyonelce sürdüren Sadık, gitmek istemezse kadroda tutulacak.

Fenerbahçe'de imza şov! Anlaşma tamam - Sayfa 4

DENİZ TÜRÜÇ
Sezon başında Kayserispor'dan transfer edilen Deniz Türüç, beklentileri karşılayamadı ancak Deniz'in önümüzdeki sezon da kadroda tutulması planlanırken, sarı-lacivertliler 27 yaşındaki oyuncuyu transferde takas olarak da kullanabilir.