FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku!

Fenerbahçe'de sakatığı bulunan futbolcularda gelişmeler var. Ağrıları olduğu için önceki gün idmanda arkadaşlarından ayrı çalışan Perotti'nin sağlık durumu iyi olduğu için antremana katıldı. Ancak Gökhan Gönül'ün sağlık durumu iyi olmadığı için idmana katılamadı. Gökhan Gönül'ün Gençlerbirliği maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku!

Sarı lacivertlilerde sakatlık yaşayan futbolculardan haber var. Önceki gün ağrıları nedeniyle idmanı arkadaşlarından ayrı tamamlayan Diego Perotti'nin sağlık durumunun iyi olduğu, idmanlara kaldığı yerden devam ettiği öğrenildi.

Diğer taraftan sakatlığı bulunan bir başka isim de Sinan Gümüş idi. Sinan Gümüş'ün de takımla beraber idmanlara katıldığı haberi geldi. Teknik direktör Erol Bulut ise bu iyi haberlerden sonra rahatladı.

Ancak Gökhan Gönül'ün sağlık durumu ile ilgili iyi haber gelmedi. Gökhan Gönül'ün antremanda yer almadığı ve Gençlerbirliği maçında oynamayacağı kesinleşti. 

Covid 19 testi pozitif çıkan Enner Valencia da Başkent deplasmanında görev yapamayacak. Hollanda U21 Takımı’ndan sakat dönen Ferdi Kadıoğlu’nun da bu hafta oynaması uzak ihtimal olarak görülüyor.

Yorumlar