FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de flaş Emre Belözoğlu gelişmesi

Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe teknik heyeti Galatasaray derbisini düşünerek...

Fenerbahçe'de flaş Emre Belözoğlu gelişmesi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Üç gruba ayrılan futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandığı bildirildi. Özel program dahilinde çalışan Hasan Ali Kaldırım dışında tüm oyuncuların akşam antrenmanında yer aldığı aktarıldı.

Emre Belözoğlu, Victor Moses ve Mauricio Isla'nın ise idmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı ifade edildi.

Emre Belözoğlu'ndan motivasyon konuşması
Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Sahalarında MKE Ankaragücü'nü yenmeyi hedeflediklerini belirten kaptan, "Bize her zaman destek olan taraftarımızın önünde kazanarak geçtiğimiz haftayı unutturalım."

"Evimizde bize yakışan futbol oynayarak sahadan üç puanla ayrılalım ve derbi öncesi taraftarlarımızı mutlu edelim. İlk iki haftada olduğu gibi son ana kadar sahada mücadele ederek, kazanan taraf olalım." ifadelerini kullandı.

"Hocamızla birlikte daha önce başardık, şimdi yine başaracağız" sözleriyle birbirlerini motive eden sarı-lacivertli futbolcular, "Hiçbir maçın bir diğerinden farkı yok. Adım adım ilerleyip her maça aynı konsantrasyonla 'galibiyet' parolasıyla yaklaşıp, disiplinden kopmadan tüm rakiplerimize karşı cevabımızı sahada elde edeceğimiz galibiyetlerle göstermeliyiz." şeklinde görüş belirtti.

G.Saray derbisi planı
Fenerbahçe teknik heyeti, Galatasaray derbisini düşünerek Emre Belözoğlu'nu bu maçta riske etmeyecek..Bu antrenmanla MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerin tesislerde kampa girdiği belirtildi.

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü arasındaki karşılaşma, Ülker Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.

Yorumlar