FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de çarpıcı gerçek! Ali Koç söz vermişti ama...

Fenerbahçe son 4 haftada sadece 1 puan alarak ikinci yarıda büyük bir şok yaşadı. Son olarak Kadıköy'de Galatasaray'a da 21 yıllık yenilmezlik serisini de devam ettiremeyen Kanarya'da işler kötü gitmiyor. Sarı-lacivertliler Galatasaray'a karşı Kadıköy kozunu da kaybederken büyük bir yıkım yaşadı.

Fenerbahçe'de çarpıcı gerçek! Ali Koç söz vermişti ama... - Sayfa 1

Yaptığı transferlerle eleştirilerin hedefi olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan seçilmesinin ardından "Artık yüksek maliyetli yaşlı oyuncuları alma dönemi bitmiştir. Futbolumuz son kontratını yapmaya gelmiş oyuncularla dolu." demişti. Ali Koç'un bu sözlerinin uzağında kaldığı da gün yüzüne çıktı. İşte o isimler ve bu dönemde yaşananlar...

Fenerbahçe'de çarpıcı gerçek! Ali Koç söz vermişti ama... - Sayfa 2

GALATASARAY'A 21 YIL ARADAN SONRAKİ MAĞLUBİYET BARDAĞI TAŞIRDI

Süper Lig'in 23. haftasında evinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, 21 yıllık aranın ardından ezeli rakibine Kadıköy'de yenilerek mücadeleden 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Fenerbahçe'de çarpıcı gerçek! Ali Koç söz vermişti ama... - Sayfa 3

Sarı lacivertlilerde yaşanan bu yıkımla beraber mevcut tablonun sorumluları aranırken, takım içerisindeki problemlerle beraber yaş ortalaması da bu sürece damga vuran etmenlerden biri oldu.

Fenerbahçe'de çarpıcı gerçek! Ali Koç söz vermişti ama... - Sayfa 4

BAŞKAN KOÇ HEDEF TAHTASINDA

Kötü sonuçlar sonrası hedef tahtasına oturtulan Başkan Ali Koç birçok konuda olduğu gibi takımı gençleştirme kısmında da verdiği sözleri tutamadı.