FUTBOL

Fenerbahçe'de biletleri kesildi! Tam 15 isim...

Sezon sonunda kadroda büyük değişiklik yapmayı planlayan Fenerbahçe'de tam 15 oyuncuyla yolların ayrılması düşünülüyor. İşte o isimler...

Fenerbahçe'de biletleri kesildi! Tam 15 isim... - Sayfa 1

Phillip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe, 9. hafta performanslarına bakıldığında son dönemin en düşük puanlı zamanını geçiriyor.

Fenerbahçe'de biletleri kesildi! Tam 15 isim... - Sayfa 2

İlk hafta Bursaspor'u seyircisi önünde yenen Fenerbahçe, daha sonra Ülker Stadı'nda Kayserispor'a yenilip, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'le berabere kaldı.? Phillip Cocu önderliğindeki Fenerbahçe,9. hafta performanslarına bakıldığında da son dönemin en düşük puanlı dönemini geçiriyor. Fenerbahçe, 2006/2007'den bu yana ilk kez 10 puanın altında kaldı.

Fenerbahçe'de biletleri kesildi! Tam 15 isim... - Sayfa 3

KADRO DIŞILAR! Fenerbahçe'de Volkan, Aatif ve Dirar'ın kadro dışı bırakılması deprem etkisi yaratırken, ikinci bir dalganın daha gelebileceği iddia edilmeye başlandı.

Fenerbahçe'de biletleri kesildi! Tam 15 isim... - Sayfa 4

Liste henüz kesinleşmese de tarihinin en kötü başlangıçlarından birisini yapan sarı-lacivertli ekipte sezon sonu birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. İşte Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan isimler: