FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de beklenen oldu! Sezon sonunda gidiyor

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde olan Damien Comolli’nin bileti kesildi.. Alınan başarısız sonuçlar ve yapılan yanlış transferler yüzünden önce istifası beklenecek olan Damien Comolli istifa etmezse resmen gönderilecek..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de beklenen oldu! Sezon sonunda gidiyor - Sayfa 1

Teknik direktörlük koltuğuna Phillip Cocu’yu oturtan Koç “Umarım görev sürem boyunca çalıştığım tek hoca olur” dediği Hollandalı'yı 15 maç sonra göndermişti. Başkan sonrasında ise takımı “Kesinlikle çalışmayı düşünmüyoruz” ifadesine rağmen Ersun Yanal’a teslim etmişti.

Fenerbahçe'de beklenen oldu! Sezon sonunda gidiyor - Sayfa 2

 Ali Koç’un şimdi de bütün eleştirilere rağmen ısrarla arkasında durduğu sportif direktör Damien Comolli konusunda benzer bir kontraya hazırlanıyor. Fransız futbol adımıyla sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de beklenen oldu! Sezon sonunda gidiyor - Sayfa 3

VEDA HAZIRLIĞINA BAŞLADI

Yetkileri büyük ölçüde kısıtlanan Comolli, transferlerde de karar verici değil, pazarlık yapıcı seviyesine çekilmişti. Sezon başından beri yaşanan krizlerde çözüm üreten adam olması beklenirken, kayıpları oynayan Fransız’ın altyapı ve kurumsal kimlik oluşturulmasına yoğunlaşacağı vurgulanmıştı. 

Fenerbahçe'de beklenen oldu! Sezon sonunda gidiyor - Sayfa 4

Sezon sonunda istifası istenecek Damien Comolli’nin talebe olumlu cevap vermemesi hâlinde gönderileceği ifade ediliyor. Yönetimin gerekirse sportif direktörün tazminatını ödeyerek yolları ayıracağı sızan haberler arasında. Ancak sportif direktörlük konusunda taviz verilmeyecek. Yönetim bu pozisyona başka bir isim getirecek. Kaynak: Türkiye Gazetesi