SÜPER LİG

Fenerbahçe'de asla forma giymem!

Lazio forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Lorik Cana, konuştu.

Fenerbahçe'de asla forma giymem!
"Yöneticilerimize 'Burak Yılmaz, çok iyi ve golü adeta koklayan bir futbolcu' dedim. Lazio onu transfer etmekte çok ısrarcı. Milli Takım'daki performansı da bu sezon üst düzeyde oldu. Umarım gelir ve onunla birlikte forma giyeriz."

TÜRKİYE'de bir yıl kalmasına ve beklenen performansı sergileyememesine rağmen hem Florya'da hem de Galatasaray taraftarının gönlüne taht kuran Lorik Cana, Hürriyet'e konuştu.

Lorik Cana, Galatasaray, Fatih Terim, Muslera ve Lazio'nun gündeminde olan Burak Yılmaz için çarpıcı açıklamalar yaptı ve şunları söyledi;

- Geride kalan sezon sonu Galatasaray'ın şampiyon tamamlaması beni hiç şaşırtmadı. Çünkü, Galatasaray'ın her sene şampiyon olabilecek potansiyeli var. Hatta bunlardan daha da fazlasını yapacak kapasiteye sahip bir kulüp. Eğer doğru yönetilirse her sene başarı kaçınılmaz olur.

İtalya'da oynamak kolay değil

- İtalya ile Türkiye Ligi kıyaslanamaz. Türkiye'de lig kaliteli geçiyor ama sadece büyük takımlar arasındaki maçlar ilgi çekiyor. Serie A takımları hem Avrupa hem de kendi liglerinde başarılı olmaki için kıyasıya bir yarış içinde.
- Burak Yılmaz, Lazio'nun gündeminde. Avrupa'da oynayacak yeteneğe de sahip. Bana İtalya'da herkes Burak'ı sordu. Benim düşünceme göre İtalya'da ve Lazio'da çok başarılı olur. Gelirse doğru bir iş yapar.

Fenerbahçe'de asla forma giymem[page_end]

- Burak için yöneticilere "Çok iyi ve golü koklayan biri" dedim. Lazio onu transfer etmekte çok ısrarcı davranıyor. Umarım, onunla forma giyeriz.
- Arda Turan çok başarılı. Bir gün Galatasaray'a dönüp, büyük başarılara imza atmaya devam edecektir.
- Benim için Türkiye'deki en büyük kulüp Galatasaray. Fenerbahçe de büyük bir kulüp ama ben sarı lacivertlilerden teklif gelse profesyonelce davranmam. F.Bahçe formasını asla giymem.

Roma'ya vatandaşlarım için geldim

- G.Saray'da kalıp forma giymek isterdim. Bir gün Arena'da oynamak isterim.
- Tottenham, Fulham, Blackburn, Zenit ve Dinamo Moskova'dan menajerim bana teklif olduğunu söylemişti. Ama ben Lazio'nun teklifini daha cazip buldum. Roma'da zaten çok Arnavut var.
- G.Saray'a bir dönem 1 sezonda tam 3 hoca birden gelip gitti. Rijkaard, Hagi ve Bülent Ünder. Bu da başarısızlık getirdi.

Terim'in 11'inde kesin oynardım

- GALATASARAY'da teknik direktör Fatih Terim gerçekten çok çok iyi bir takım kurdu. Eğer İstanbul'da kalsaydım kendisinin ilk 11'inde değişmez isim olurdum. Fatih Hoca ile bir görüşmem oldu. Lazio'dan teklif geldiğini söyledim ve 'Gitmelisin' dedi. Kendisine en ufak bir kırgınlığım yok.

Arnavutlarla kavga edilmez

- MELO'nun, Riera ile kavgasını biz de duyduk. Hayatımda hiçbir zaman kendi takım arkadaşımla kavga etmedim. Riera'nın yerinde olsaydım ne yapardım bilmiyorum. Ama bir gerçek var. Akıllı insanlar Arnavutlarla kavga etmez.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER