FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Altay Bayındır korkusu

Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de, Galatasaray derbisi için bir korku hakim olmaya başladı. Sarı lacivertlilerin file bekçisi Altay Bayındır, Alanyaspor maçında sarı kart görerek kart sınırına geldi. Eğer Altay, Ankaragücü maçında da kart görürse bir sonraki hafta Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'de Altay Bayındır korkusu

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşılaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Fenerbahçe'de bir korku hakim olmaya başladı.

Sarı lacivertlilerin file bekçisi Altay Bayındır, Alanyaspor maçında penaltı kullanılırken yaptığı hata yüzünden sarı kart gördü ve kart sınırına geldi. 

Altay Bayındır eğer önümüzdeki hafta Ankaragücü karşısında da kart görürse, bir sonraki hafta Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Üstelik sadece Altay Bayındır da değil. Vedat ile Luis Gustavo da ceza sınırında yer alıyor. Teknik patron Ersun Yanal, bu oyuncuların Ankaragücü karşısında rotasyona girmesi konusunda ekibiyle birlikte bir görüşme yapacak. Sarı- Lacivertliler, haftaya forma giymeleri halinde, bu isimlere kart konusu hatırlatılıp, dikkat etmeleri için uyarılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER