FENERBAHÇE

Fenerbahçe Yunan takımı Panionios ile ortak oluyor

Fenerbahçe Kulübü, Yunan temsilcisi Panionios ile geleceğe yönelik adımların atılmasında anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Yunan takımı Panionios ile ortak oluyor

Fenerbahçe’den sürpriz bir Yunanistan adımı geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Atina’nın köklü kulüplerinden Panionios ile ortaklık anlaşması sağladı.

Bu konuda Panionios kulübü yetkilileri ve Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu arasında bir takım görüşmeler gerçekleşti. Skoda Xanthi kulübünün eski yöneticilerinden Stelios Katrakylakis’in bu buluşmaya aracı olduğu ifade edildi. Buna göre gelecekte ne gibi adımlar atılacağına dair fikir birliğine varıldı.

FENERBAHÇE ERDİ CAN ŞEHİT'İ PANİONİOS'A VERDİ

Fenerbahçe tatsız başladı

Bu arada ilk gelişme de futbolcu transferinde yaşandı. Fenerbahçe’nin 20 yaşındaki genç orta sahası Erdi Can Şehit, 2 yıllığına Panionios’a kiralık olarak verildi.

Sarı-lacivertlilerin Erdi’nin gelişimini takip edeceği, gelecek açısından çok önem verilen bu futbolcunun tecrübe kazanmasını istedikleri belirtildi.

İKİ TAKIM DOSTLUK MAÇI OYNAYACAK

Ayrıca iki takım arasında bir de dostluk maçı ayarlandı. Buna göre eylül ya da ekim aylarında milli takım fikstürü devreye girdiğinde, Atina’da özel bir karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz yıl da Fenerbahçe’nin Skoda Xanthi takımıyla işbirliğine gireceği öne sürülmüştü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER