FENERBAHÇE

Fenerbahçe yönetiminden skandal hareket

Fenerbahçe yönetimi 1-0 mağlup ettikleri Osmanlıspor maçının ardından Advocaat'ın düzenlediği basın toplantısında Beyaz Futbol muhabirlerine sansür uyguladı.

Fenerbahçe yönetiminden skandal hareket

Geçtiğimiz hafta da Teknik Direktör Advocaat, Beyaz Futbol muhabiri Sezgin Gelmez'i 'yalancılıkla' suçlayarak, hakaret içeren bir konuşmada bulunmuştu.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılan muhabir Devrim Zengi, basın toplantısında yaşananları şöyle anlattı.

'AZİZ YILDIRIM BU YASAĞI KOYDU'

Yönetimin sorulan sorulardan rahatsız olduğunu söyleyen Zengi 'Bu Başkan Aziz Yıldırım'ın almış olduğu karar. Mahmut Uslu 2 ya da 3 hafta önce Beyaz TV'nin sorduğu sorulardan rahatsız olmuş. Sorduğumuz sorulardan Advocaat çok rahatsız olmuş. Advocaat neden rahastız olsun. Rahatsız olan asıl Fenerbahçe yönetimi. Aziz Yıldırım çıkıp aslanlar gibi 'bu yasağı ben koydum' desin. Ben Aziz Yıldırım'ın bu yasağı koyduğunu biliyorum.' dedi.

'TELEFONLA SÖYLEDİ'

Aziz Yıldırım'ın telefon ettiğini söyleyen Zengi 'Aziz Yıldırım maçı Fenerbahçe Tv'de izliyor. Daha sonra da Fatih basın toplantısına girmeden arıyor. Fatih'e 'Beyaz Tv soru sormayacak' diyor.' diye konuştu.

Fenerbahçe Daçka'yı son nefeste yıktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER