FENERBAHÇE

Fenerbahçe yılın bombasını patlatıyor

Everton’a büyük umutlarla transfer olan yıldız futbolcu Cenk Tosun’un bileti kesildi.. Satış listesinin en başında olan Cenk Tosun'un da takımdan ayrılmaya karar verdiği ve sürekli forma giyeceği bir takıma gitmek istediği kaydedildi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe yılın bombasını patlatıyor

İNTERNETSPOR/ Everton’da forma giyen milli forvet Cenk Tosun, transfer listesine kondu. Liverpool Echo’da yer alan habere göre, bu sezon Everton’da fazla forma şansı bulamayan Cenk’in sezon sonunda başka bir takıma transfer olmasının önü açılacak.. 

HERŞEY İSTENİLDİĞİ GİBİ GİTMEDİ
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Everton'a gitmeden önce Premier Lig'de iki takım Cenk Tosun'un peşindeydi: Newcastle United ve Everton..İki takımın da o dönemki forvet problemleri, Cenk Tosun'u almak istemeleri için yeterliydi. Ancak bu transfer yarışında gülen taraf Everton oldu.Bitiriciliğiyle ve golcülüğüyle adından söz ettiren Cenk Tosun, Premier Lig'de bu sezona umutlu başlarken, işler tam istediği gibi gitmedi.

FENERBAHÇE SÜRPRİZİ
Bu sezon Slimani, Frey ve Soldado'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'nin Cenk Tosun'u transfer etmek istediği iddia edilmişti..Fenerbahçe de Cenk Tosun transferini bitirmek için hummalı şekilde çalışmalara başladı.Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun transferini bitirmek için Ali Koç devreye girdi..Transfer için kaynak bulunmaya çalışılırken Eljif Elmas'ın satışı ve 'Fener Ol' kampanyası ile ekonominin rahatlaması hedeflenirken Cenk Tosun'un transferi gerçekleştirilmeye çalışılacak..

SADECE 3 GOL ATABİLDİ
Geçen sezonun devre arasında Everton’a imza atan Cenk, bu sezon ise forma şansı çok az buldu. Bu sezon 27 resmi maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, sadece 3 gol atabildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER