DİĞER HABERLER

Fenerbahçe yıldızlara imzayı attırdı

Fenerbahçe; Nemanja Bjelica ve Luka Zoric’le 3’er yıllığına, Linas Kleiza ile ise 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe yıldızlara imzayı attırdı
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın kadrosuna kattığı dünyaca ünlü üç yıldız; Luka Zoric, Nemanja Bjelica ile Linas Kleiza kendilerini sarı lacivertli bağlayan sözleşmelere imza attı. 
 
Oyuncular, imzaların ardından yaptıkları açıklamalarda, burada olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.

Hasan Hakkı Yılmaz: "Mutlu, gururlu ve umutluyum"
Fenerbahçe Ülker Sport's Arena'da düzenlenen imza töreni, taraftarlara da açık gerçekleştirildi. Törende ilk olarak söz alan Kulüp CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, "Çok kısa süre önce burada sizlerle, antrenörümüz Zeljko Obradovic'in transferi için bir araya gelmiştik. Obradovic'in planları, yönetimin vizyonu dahilinde 3 yıldızın takıma katılması için bugün bir kez daha buradayız. Mutlu, gururlu ve umutluyum. Bu oyuncular, çok önemli kariyerlere sahip, kıymetli isimler" dedi.

Hasan Hakkı Yılmaz: "Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz"
Yeni sezondan beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Hakkı Yılmaz,"Obradovic çok önemli bir antrenör. Camiamıza katıldıkları çok mutluyum. Çok büyük beklentilerimiz var. Önümüzdeki sezondan çok çok umutluyuz. Transferlerin arka planlarında çok önemli çabalar ve çok büyük fedakarlıklar var. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Ülker Grubu ellerinden gelenin fazlasını göstererek bu takıma kazandırdıkları bu isimler için onlara çok çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Bu güzel salonda çok güzel maçlar izleyeceğiz. Hepinizi maçlara bekliyorum.Oyunculara da Fenerbahçe Ülker forması altında başarılar diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ardından transfer süreçlerini ve Fenerbahçe Ülker ile ilgili görüşlerini ifade eden yıldız isimler şu ifadeleri kullandılar: 
 
 

Nemanja Bjelica: "Obradovic'in teklifini kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor"
Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatımın en önemli kararlarından birini verdim. Böyle büyük bir kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Dün de söylediğim gibi Obradovic'in teklifin kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor.

Linas Kleiza: "Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz"
Takım arkadaşımın da söylediği gibi, bizi çok güzel karşıladınız. Çok heyecanlıyız. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Luka Zoric: "Savaşacağız"
Takım arkadaşlarım söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Siz salonları doldurun, bizde yüzde yüzümüzü sahaya vererek; savaşacağız.

Basın toplantısı, oyuncuların Fenerbahçe Ülker formaları ile objektiflere verdikleri pozlarla sona erdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER