FENERBAHÇE

Fenerbahçe Visca'yı bitiriyor! Ödenecek tutar 5 Milyon euro

Adı Fenerbahçe ile anılan Teknik direktör Ersun Yanal'ın mutlaka takımında görmek istediği l Başakşehir'in yıldız oyuncusu Visca için resmi adımlar atılıyor.. Boşnak yıldız gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayacak..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe Visca'yı bitiriyor! Ödenecek tutar 5 Milyon euro

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Visca için Fenerbahçe yönetimi resmi adımları atıyor..  Teknik direktör Ersun Yanal Visca'yı mutlaka takımında görmek istiyor..

Başakşehir'in Galatasaray'la oynayacağı maçın ardından resmi görüşmelerin yapılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in bu transferi bitirmeyi planladığı rakam 5 milyon Euro...

VISCA'NIN GÖNLÜ FENERBAHÇE'DE

Başakşehir oyuncudan daha yüksek bir bonservis geliri elde etmek istese de hem Visca'nın gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi hem de oyuncunun Avrupa'dan aldığı tekliflere rağmen Fenerbahçe'yi çok istemesi Kanarya'nın elini güçlendiriyor.

ERSUN YANAL ÇOK İSTİYOR

Kariyerinde artık yeni bir adım atmak isteyen Visca, Fenerbahçe'nin yeniden yapılanmasında başrol almayı hedeflerken kulüplerin anlaşmasını da sabırsızlıkla bekliyor. Bu sezon 12 gol 14 asistlik performansıyla ligin yine en üretken isimlerinden biri olmayı başaran 29 yaşındaki futbolcu, Ersun Yanal'ın uzun süredir izlettiği Empoli'nin orta saha oyuncusu Krunic'le de milli takımdan yakın arkadaş olması nedeniyle teknik heyet tarafından çok isteniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER