SÜPER LİG

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum

Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe Galatasaray derbisi oynanacak. Nefeslerin tutulduğu maç öncesi her iki takımda da son durum ne? İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın durumu!

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum - Sayfa 1

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi zirvede taşları yerinden oynatabilir. Sarı lacivertliler kazanırsa rakibiyle puan farkını altıya çıkarıp koltuğu sağlama alacak. Sarı-kırmızılı takım galip gelirse liderliği eline geçirecek. 3 puanı kapan ikili averajı da cebine koyacak. Sabah Gazetesi'nin Fenerbahçe muhabiri Volkan Demir ile Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan 10'ar maddede son durumu bildirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum - Sayfa 2

Fenerbahçe, çarşamba sabahı derbi hazırlıklarına Gustavo sıkıntısıyla başladı. Ödem nedeniyle sakatlığının boyutu öğrenilemeyen sambacı, düne kadar idmana çıkmadı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum - Sayfa 3

Erol Bulut  ilk günden itibaren çalışmalarını Gustavo'nun olmayışına göre yaptı. Genç teknik adam, orta alandaki üçlüde Ozan Tufan ve Mert Hakan'ın yanına Jose Sosa'yı ekleyerek derbiye çıkacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum - Sayfa 4

Fenerbahçesavunmasında değişiklik olmayacak. Stoperde Serdar-Szalai, beklerde Nazım-Caner ikilileri yola devam edecek. Kanarya'nın hücum hattında ise 4 isimden birine kulübe yolu gözükecek.