FENERBAHÇE

Fenerbahçe ünlü hocaya haber gönderdi

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile devam kararının alınmasına rağmen, bir taraftan da yeni hoca arayışları başladı..

Fenerbahçe ünlü hocaya haber gönderdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz sezonki başarısızlıklara rağmen Vitor Pereira'ya bir şans daha vermişti.Ancak Portekizli, Monaco yenilgisiyle kredisini çabuk tüketti.

Yönetim hemen kolları sıvayarak, takımı emanet edeceği yeni bir hoca için arayışlara başladı. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktörlerin yer aldığı bir liste belirledi.

Aziz Yıldırım'ın gözdesi Capello

Fenerbahçe'de temas kurulan ilk isim Manuel Pellegrini oldu. Şilili hocanın menajeri Jesus Martinez, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den adını veremeyeceğim biri beni aradı. Pellegrini'nin takımın başına geçip geçmeyeceğini sordu. Ben de maddi konularda anlaşılması halinde sıcak bakacağı yanıtını verdim" ifadelerini kullandı

Robin van Persie'den Vitor Pereira'yı bitiren sözler!

Sarı-Lacivertliler ayrıca Aziz Yıldırım'ın yıllardır Fenerbahçe'nin başında görmek istediği Fabio Capello için de girişimlere başlama kararı alındı, 70 yaşındaki İtalyan çalıştırıcıyla da iletişim kuruldu.

DE BOER VE VİLLAS BOAS DA GÜNDEMDE

Fenerbahçe Yönetimi, ligin başlamasına sadece iki hafta kaldığı için yeni teknik adamı bir an önce belirlemek istiyor. Ajax'ta 5 senede 4 şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılan Frank De Boer ve kariyerinde yeni bir çıkış arayan 38 yaşındaki Portekizli Andreas Villas-Boas ile de temasa geçilecek.

Dünyaca ünlü bu teknik adamlardan biri, 1 hafta içinde Samandıra Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak...

Yorumlar
TREND HABERLER