FUTBOL

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı

Fenerbahçe, Galatasaray ile yollarını ayıran Tolga Ciğerci'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı - Sayfa 1

Transferin son gününde Fenerbahçe'den büyük sürpriz... Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ile yollarını ayıran Tolga Ciğerci'yi renklerine kattı. Sarı lacivertliler bonservisi elinde olan Tolga Ciğerci ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Edinilen bilgiye göre Tolga Galatasaray'da kazandığından daha az bir bedele Fenerbahçe'ye imza attı.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı - Sayfa 2

Bilindiği gibi Galatasaray, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. KAP'a yapılan bildirimde Tolga'nın yıllık ücretinden tasarruf sağlandığı ifade edilmişti.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı - Sayfa 3

Sözleşmesindeki özel madde Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesine özel bir madde koydurdu. Buna göre Tolga daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşadığı takdirde kulüp sözleşmesini feshedecek.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı - Sayfa 4

Galatasaray 'tasarruf sağladık' demişti Galatasaray kulübü tarafından KAP'a yapılan açıklamada Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Tolga Ciğerci ile Şirketimiz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir. Buna göre, futbolcuya ödenecek olan 2.000.000 EUR yıllık net sabit transfer ücretinin 1.925.000 EUR tutarındaki kısmından tasarruf sağlanmıştır." ifadelerine yer verilmişti.