DİĞER HABERLER

Fenerbahçe rövanş peşinde

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'ndaki 8. maçında kaybettiği Rusya'nın Nadezhda Orenburg takımından rövanşı alma peşinde.

Fenerbahçe rövanş peşinde
Grupta yaptığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunan sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 65-64 yenildiği Rus rakibini yarın Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Salon 2'de konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Nadezhda Orenburg'un 8 maçta 5 galibiyet 3 yenilgiyle 13 puanla 3. sırada bulunduğu (B) Grubu'nda Fenerbahçe, 7 maçta topladığı 12 puanla 4. sırada yer alıyor.

Akın: ''Alacağımız her galibiyet bir sonraki tur için önemli''

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, ilk maçta 1 sayıyla yenildikleri Rusya temsilcisi karşısında rövanşı almak istediklerini belirterek, ''Alacağımız her galibiyet bir sonraki tur için avantaj'' diye konuştu.

Yarınki maçla ilgili değerlendirme yapan Akın, güçlü rakipleri karşısında deplasmanda yaptıkları hataları tekrarlamadan daha farklı bir konsantrasyonla mücadele edeceklerini kaydederek, ''Yarın Nadezhda karşısında rövanşı almak istiyoruz. Kupa finalini unuttuk. Bizim için önemli olan bundan sonraki maçlarımız. Şimdi daha bir takım olma zamanı. Daha çok birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kadrosunda iyi oyuncuları barındıran güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa Ligi'nde her maç çok önemli. Alacağımız her galibiyet diğer tur için avantaj. Önümüzdeki 4 aylık süreç hem Avrupa Ligi hem de ligdeki maçlarımız için çok önemli'' şeklinde konuştu.

Taraftar desteğinin de kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Didem Akın, ''Yarınki önemli maçta iç saha avantajını en iyi şekilde değerlendirebilmemiz için taraftarımızı da salona bekliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER