SÜPER LİG

Fenerbahçe pes etmedi Kayseri'yi yendi

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1'lik galibiyete uzandı.

Fenerbahçe pes etmedi Kayseri'yi yendi
Fenerbahçe Avrupa'da fırtınalar estirdiği sezonda, Süper Lig'in son düzlüğünde geride kaldığı Galatasaray'a karşı mücadeleyi bırakmadı. Kayserispor karşısında 1-0'lık yenilgiden, Kuyt ve Baroni kurtardı, Kanarya umutlarını son 3 haftaya bıraktı..  
 
FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...
  
Şampiyonluk yarışından kopmamak adına puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, Kayserispor karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1'lik galibiyete uzandı.  
 
FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...
 
KAYSERİSPOR'DAN ŞOKE EDEN GOL
 
Fenerbahçe'nin yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olmasını fırsat bilip maça hızlı bir başlangıç yapan Kayserispor, ilk 6 dakika sonunda skoru değiştirmeyi başardı.

Cleyton verdiği pasla Bobo'yu kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Brezilyalı oyuncunun yaptığı vuruş sonrasında Mert Günok'un çeldiği topu tamamlayan Cleryton oldu. Golden sonra sahasına çekilmeyip ileride gol aramaya devam eden Kayserispor, Fenerbahçe savunmasına bir hayli zor anlar yaşattı.

FENERBAHÇE STOCH İLE GOL ARADI

Fenerbahçe ilk tehlikeli pozisyonunu 19. dakikada Miroslav Stoch'un kullandığı serbest vuruşta buldu. Slovak oyuncunun yaptığı vuruşta Kayserispor kalecisi Ertuğrul topu kornere çeldi. İlk yarım saati geçtikten sonra gelişen Fenerbahçe atağında yine Stoch başroldeydi.

Pierre Webo'nun hazırladığı pozisyonda sol kanattan gelen topu Stoch sert bir vuruşla kaleye yollarken, Kayserispor kalecisi Ertuğrul güçlükle de olsa kurtardı. Dönen topu uzaklaştıran Kayserispor savunması olası bir tehlikeyi önledi. İlk yarının son dakikasında yine Stoch'un başlattığı bir pozisyonda, Slovak oyuncunun ortasında Webo ve Mehmet Topuz açılan ortaya dokunamayınca Fenerbahçe bu ataktan da yararlanamadı ve ilk yarı bu şekilde sona erdi.

FENERBAHÇE'DE ASİST SOW'DAN, GOL KUYT'TAN

İkinci yarının ilk 15 dakikasında Fenerbahçe'nin yarattığı baskı sonuç verince gol de gecikmedi. Dakikalar 57'yi göstediğinde sol kanatta Moussa Sow meşin yuvarlak ile buluştu ve ceza alanına hareketlenen dirk Kuyt'un önüne pasını gönderdi. Altı pasın hemen önünde topla buluşan Hollandalı da klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturunca skora denge geldi.

MOUCHE KAÇIRINCA BARONI SKORU BELİRLEDİ

Maçın sonlarında doğru Kayserispor'un geliştirdiği atakta Mouche mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Dönen topta ise Fenerbahçe bir korner kazandı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda top Bobo'nun koluna çarpınca maçın hakemi de tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi.

Benfica maçında penaltıyı kaçıran Cristian Baroni bu kez kaleciyi ters köşeye yatırdı ve takımını öne geçiren gole imzasını attı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

Fenerbahçe: 2 - Kayserispor: 1 

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu 

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Gençerler, İsmail Şencan 

Fenerbahçe: Mert Günok, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian, Krasic, Mehmet Topuz, Stoch, Webo 

Kayserispor: Ertuğrul, Salih Dursun, Khizanishvili, Simic, Eren Güngör, Ceyhun Gülselam, Riveros, Sefa Yılmaz, Cleyton, Mouche, Bobo 

Sarı Kart: Dk. 35 Ceyhun Gülselam (Kayserispor) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER