SÜPER LİG

Fenerbahçe onu takibe aldı!

Ersun Yanal'ın açıklamalarında da belirttiği gibi takımı ileriye taşıyacak bir oyuncu arayan Fenerbahçe, bu seferde PSG'nin kapısını çalacak..

Fenerbahçe onu takibe aldı!
Ara transfer için şimdiden girişimlere başlayan F.Bahçe,Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luca Modric'ten sonra PSG'nin Arjantinli oyuncusu Javier Pastore'yi de takibe aldı.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Real Madrid'in kiralık olarak vermeye yanaşmaması, maliyetinin de 30 milyon euro'yu bulması üzerine F.Bahçe alternatif arayışına girdi. Menajerlerin PSG'de forma giyen Javier Pastore'yi önerdikleri iddia edildi.

GÖLGEDE KALIYOR
Özellikle son maçlarda takımın genç yıldızı Marco Verratti'nin gölgesinde kalan Pastore'nin ayrılabileceği belirtiliyor. Ersun Yanal'ın, "Takımı ileriye taşıyacak gerçek bir 10 numara istiyorum" sözünden sonra harekete geçen yönetim Paris ekibinin yöneticilerinden randevu istedi. 2011'de Palermo'dan 45 milyon euro'ya alınan Pastore'nin son 3 maçta 60. dakikalarda oyundan alınması da F.Bahçe'nin iştahını kabartıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER