FENERBAHÇE

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı! İşte anlaşma detayları

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktör kim olacak büyük merak konusu olmuştu. Birçok aday vardı. Nenad Bjelika da adaylar arasındaydı. Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden Nenad 27 Temmuz tarihinde İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı! İşte anlaşma detayları

Ersun Yanal’ın görevinden ayrılmasından sonra Fenerbahçe’de teknik direktörlük konusunda sanki papatya falı açılıyor. Yerli ve yabancı birçok isim gündeme geldi. Fenerbahçe Yönetimi de bu sürede birçok teknik adamla ön görüşmeler yaptı.

Süper Lig'in yeni sezonunda Emre Belözoğlu sportif direktörlük yapacak. Fenerbahçe'deki bu yeni yapılanma sonucunda Erol Bulut’un ismi ön plana çıkmaya başladı. Ancak işin iç yüzü öyle değil. Fenerbahçe Yönetimi, yaklaşık bir ay önce Hırvat teknik adam Nenad Bjelika ile görüştü.

Akşam'ın haberine göre transfere ve yeniden yapılanmaya ilişkin bütün detaylar bu görüşmede masaya yatırıldı. Genç teknik adamla varılan uzlaşma neticesinde imzalar atıldı. Başkan Ali Koç, önümüzdeki yıl yapılacak başkanlık seçimini göz önünde bulunduracak.

Ali Koç, sözleşmenin 1 artı 3 yıl olmasını istedi. Hırvat teknik adam da bunu kabul edince görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü 27 Temmuz tarihinde İstanbul'a gelecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER