FENERBAHÇE

Fenerbahçe Mohamed Elyounoussi'yi bitiriyor

Bir yandan şampiyonluk için ter döken Fenerbahçe, diğer taraftan da gelecek planları yapıyor...

Fenerbahçe Mohamed Elyounoussi'yi bitiriyor

Sezon başındaki bombalarına 2016-2017’de yenilerini eklemekte kararlı olan Sarı-Lacivertliler’in listesine üst sıralardan giriş yapan Mohamed Elyounoussi’nin şartlarının da şekillendiği ortaya çıktı.

Kanarya ile aynı Avrupa Ligi grubunda yer alan Molde’nin formasını giyen ve temsilcimize de golü bulunan Norveçli futbolcu için kulübünün 3 milyon Euro (Yaklaşık 9.6 milyon TL) bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Mohamed Elyounoussi'yi bitiriyor

2017’de bitiyor

Fanatik'in haberine göre; Hem kanatlarda hem de forvet pozisyonunda oynayan ve mukavelesi 2017’de bitecek olan 21 yaşındaki futbolcunun da transfer tekliflerine çok sıcak baktığı gelen haberler arasında. Bunda Elyounoussi’nin Molde’de yıllık 250 bin Euro (800 bin TL) kazanması, yeni bir transferde ise bu rakamı en azından 5’e katlama olasılığı başrolü oynuyor. Başarılı futbolcunun tek talibi ise Fenerbahçe değil... Elyounoussi’yiAvrupa’nın birçok kulübünün uzun zamandır izlediği, Porto, Espanyol ve Fiorentina’nın ise teklif hazırladığı bildirildi.

Beşiktaş Fenerbahçe köstebeğini arıyor!

Ligi Mart’ta başlıyor

Ancak Sarı-Lacivertliler’in oyuncuya en iyi şartları sunarak bu transferde fark yaratması bekleniyor. Geçen sezon 39 maçta oynayıp 19 gol atan başarılı futbolcunun yeniden Mart ortasında başlayacak liginin de yakından takip edilerek raporların genişletileceği vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER