SÜPER LİG

Fenerbahçe maçı öncesi Cardozo seferberliği

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Cardozo seferberliği başlatıldı

Fenerbahçe maçı öncesi Cardozo seferberliği
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Cardozo seferberliği başlatıldı. Kulüp doktorları 10 gün sonra düz koşulara çıkan Paraguaylı yıldızı maça yetiştirmek için canla başla çalışıyor.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi en çok merak edilen konu Oscar Cardozo'nunmaça yetişip yetişmeyeceği. Rostov maçındasağ arka adalesinde çekme olan ve ligin ilkhaftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında takımda yer alamayan Paraguaylı yıldız golcü 10 günlük aranın ardından düz koşulara başladı.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Bu gelişme camiada sevinçle karşılansa da Cardozo'nun derbide görev alıp alamayacağı halen belirsizliğini koruyor. Hem teknik heyetin hem de yönetimin zorlu karşılaşmada sahada olmasını istediği tecrübeli futbolcu için sağlık heyeti teyakkuza geçirildi. Doktorlar Cardozo'nun maç gününe kadar hazır olması için büyük çaba sarf ediyor.

Bosingwa büyük ihtimalle sahada olacak
Öte yandan bir diğer sakat futbolcu Jose Bosingwa'dan da iyi haberler geldi. Rostov maçıöncesi antrenmanda sağ üst adalesinde yaralanma meydana gelen ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli sağ bek de Cardozo gibi düz koşulara başladı. Bosingwa'nın Fenerbahçe maçında yüksek olasılıkla takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.

Halilhodzic çok mutlu
Trab­zons­por'un ön­ce­ki ak­şam Ri­ze ile oy­na­nan ha­zır­lık ma­çın­da al­dı­ğı 6-2'lik ga­li­bi­yet tek­nik he­ye­tin yü­zü­nü gül­dür­dü. Ye­dek ağır­lık­lı kad­ro­nun per­for­man­sın­dan mem­nun ka­lan tek­nik di­rek­törHa­lil­hod­zic'i Fe­ner­bah­çe ma­çı ön­ce­si kad­ro se­çi­mi ko­nu­sun­da tat­lı bir sı­kın­tı bas­tı. Boş­nak ho­ca­nın der­bi­ye sür­priz bir 11'le çı­ka­bi­le­ce­ği ifade ediliyor. 

trabzonspor 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER