FENERBAHÇE

Fenerbahçe Konoplyanka transferini bitirdi

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu kötü geçiren ve güçlü bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşandı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe Konoplyanka transferini bitirdi

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sabah Gazetesi Muhabiri Volkan Demir, A Spor'da yayınlanan "Transfer Hattı" programında Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı.

Demir, sarı lacivertli ekibin Schalke 04 forması giyen Ukraynalı Yevhen Konoplyanka transferini bitirmek üzere olduğunu söyledi. Alexsandar Kolarov ve Ljubomir Fejsa gibi Konoplyanka'nın da gelecek sezon sarı lacivertli formayı giymeye çok yakın olduğunu belirten Volkan Demir, Ukraynalı futbolcunun, Mathieu Valbuena'nın ayrılmasıyla boşalan sol kanada transfer edileceğini açıkladı. 

Son oynanan Ukrayna - Sırbistan milli maçında Konoplyanka'nın 2 gol attığını ve maçı 5-0 ev sahibi takımın kazandığını hatırlatan Demir, "Schalke'de geçen sezon az süre alması Konoplyanka'nın bittiği anlamına gelmiyor. Konoplyanka hala çok etkili bir futbolcu. Bence Fenerbahçe için çok doğru bir hamle" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER